Hej! Har du funderat på konfa?

Under 8:an är det många som går i konfirmationsläsning och Equmeniakyrkan Borlänge inbjuder till en läsning som startar i januari -24 och avslutas i november samma år. Det betyder att några av er läser under våren i åttan och hösten i nian och andra under våren i sjuan och hösten i åttan. 

Vem är Gud, vem är jag, finns Gud, varför är det på det här sättet, ska det vara så här och alla de tankar du har om livet, döden, identitet och allt annat. Ja, vad tänker du på?

Det ska bli spännande att prata om. Vad säger filmer och musik om livet och allt det andra?

Jag tänker mig att vi träffas en gång i månaden, två timmar. Passar en lördag fm eller en söndag em bäst? Och jag önskar att du går på en gudstjänst i månaden. Du får en Bibel som en gåva från församlingen. Startdatum v 3, 20 eller 21 januari.

Döpt eller odöpt? Här spelar det ingen roll för läsningen eller högtiden. Men vi kommer att prata om dop och erbjuda att säga ja till sitt dop och att bli döpt. 

Vi är medbjudna till regionens gemensamma träffar med konfagrupper från Uppsala, Gävle, Örbyhus, Tierp, Arbrå och Hudiksvall. Ca 30 konfirmander

2-4 februari i Tierp och 8-12 maj Ensrolägergård, Rättvik.

Konfirmationshögtiden blir den 24 november -24.

Skulle du vilja vara med? 

Jag skulle vilja få svar senast 16 november och svarar gärna på frågor.

Ta med en kompis? Självklart

Anmäl till Jessica Elnefred 0702553833, pastor@equmeniakyrkanborlange.se eller via facebook eller instagram eller när vi ses.

 (Equmeniakyrkan är alltså Missionskyrkan som bytt namn.)

Se också

Hållbar utveckling – Vad handlar det om egentligen? Lördag 11 nov kl.14-17

Idag styr FN:s Agenda 2030, med dess 17 hållbarhetsmål, Sveriges och världens arbete för en …